Stalling

Wij bieden u de mogelijkheid om uw viervoeter bij ons te stallen en dit voor een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. En dan kan u op een eenvoudige wijze gebruik maken van onze faciliteiten.

U kan kiezen voor op volpension of halfpension.

Indien u wenst uw paard of pony in een groene weide te laten grazen, kan dit meermaals per week mits een kleine toelage. Meer recente foto's op onze Facebookpagina

•  Volpension         Vanaf  340 euro per maand

foto van Stal Cavaro.foto van Stal Cavaro.

U hebt de mogelijkheid om uw paard of pony volgens de formule volpension bij ons te plaatsen. Dit is in het nieuw complex met stallen van maar liefst 12 vierkante meter (3m op 4m) groot en houdt in dat wij zorgen voor het uitmesten van de stal.

Bovendien krijgt uw paard of pony tweemaal per dag een portie krachtvoer. En wat de ruwvoeders betreft krijgen ze dagelijks 's morgens vers stro en dagelijks een royale portie hooi en wanneer het winterseizoen aangebroken is, krijgt uw paard of pony ook tweemaal
per dag een portie bieten.Het gebruik van de binnenpiste en buitenpistes, renbaan, stapmolen, tent is in de formule volpension ook inbegrepen. Het gebruik van de wasplaats is tevens inbegrepen. U krijgt ook de mogelijkheid om uw paard of pony meermaals per week in de groene weide te laten grazen.

foto van Stal Cavaro.

Wanneer u ervoor kiest de stapmolen te gebruiken,
is Stal Cavaro niet verantwoordelijk voor gebeurtelijke ongevallen van u paard.

foto van Stal Cavaro.

 
•  Halfpension          Vanaf 130 euro per maand

Wanneer u ervoor kiest om uw paard bij ons op halfpension te stallen, hebt u verschillende mogelijkheden. U bent voor elk van deze formule  zelf verantwoordelijk voor het uitmesten van de stal. Ook hier is het gebruik van de binnenpiste en buitenpistes, renbaan, stapmolen, tent is in de formule halfpension ook inbegrepen.

 foto van Stal Cavaro.

Enkel stal 130€/maand : zonder stalstrooisel, gebruik pistes, paddocks en stapmolen en weide inbegrepen.

Met stalstrooisel – houtkrullen 30€/maand(1 pak per week) extra pak 6€

                                          - stro 45€/maand(3 plakken per week) extra plak 2.5€

            Met hooi : 35€/maand 1 portie per dag

            Met krachtvoeder : 40€/maand 2 porties per dag


 

 Al deze prijzen zijn incl. btw

Voor meer info kan je altijd contact opnemen met Jan Caers 0496 37.52.93