Stalling

Wij bieden u de mogelijkheid om uw viervoeter bij ons te stallen en dit voor een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. U kan hiermee tevens op een eenvoudige wijze gebruik maken van onze faciliteiten.

U kan kiezen voor volpension of halfpension.


 Meer recente foto's op onze Facebookpagina

•  Volpension         Vanaf  350 euro per maand

foto van Stal Cavaro.foto van Stal Cavaro.

U hebt de mogelijkheid om uw paard of pony volgens de formule volpension bij ons te plaatsen. Dit is in het nieuw complex met stallen van maar liefst 12 vierkante meter (3m op 4m) groot.

Wij zorgen voor het uitmesten van de stal. Elk paard of pony krijgt hierbij dagelijks een plak stro.

Bovendien krijgt uw paard of pony tweemaal per dag een portie krachtvoer, dagelijks een royale portie hooi en wanneer het winterseizoen aangebroken is, krijgt uw paard of pony ook tweemaal
per dag een portie bieten.Het gebruik van de binnenpiste en buitenpistes, renbaan, stapmolen, tent is in de formule volpension ook inbegrepen. Het gebruik van de wasplaats is tevens inbegrepen. U krijgt ook de mogelijkheid om uw paard of pony meermaals per week in de groene weide te laten grazen.

foto van Stal Cavaro.

Wanneer u ervoor kiest de stapmolen te gebruiken,
is Stal Cavaro niet verantwoordelijk voor gebeurtelijke ongevallen van uw paard.

foto van Stal Cavaro.

 
•  Halfpension          Vanaf 150 euro per maand

Wanneer u ervoor kiest om uw paard bij ons op halfpension te stallen, hebt u verschillende mogelijkheden. U bent voor elk van deze formule  zelf verantwoordelijk voor het uitmesten van de stal. Ook hier is het gebruik van de binnenpiste en buitenpistes, renbaan, stapmolen, tent in de formule halfpension inbegrepen.

 foto van Stal Cavaro. 

 Al deze prijzen zijn incl. btw

Voor meer info kan je altijd contact opnemen met Jan Caers 0496 37.52.93